Ovanmarkspooler

Det är en sån dag när det inte går att sitta stilla länge innan svetten rinner längs med pannan. Med lyxiga och exklusiva ovanmarkspooler kan din dröm om en svalkande bassäng, bli verklighet. Har du inte möjlighet att anlägga en markpool, finns lösningen även för dig! Det finns pooler för alla typer av trädgårdar, där det finns möjlighet för bad under alla varma dagar. Det finns även pooler för olika vattenmängd och användarålder.

Utvalda varumärken

Ett av dom bredaste sortimenten av mark och ovanmarkspooler.
Vill du ha en pool ovan mark? Då har Rubinpool lösningen till dig. Vi erbjuder ett stort sortiment av markpooler och ovanmark pool.
Alla modeller och storlekar i ovanmarksutförande.
Poolpaket-Lyx eller Enkel! Primastar är företaget med låga priser och hög kvalite!
Sveriges mest sålda pool Rejält sänkta priser på Poolpaket och tillbehör
Glasfiberpool Sunpool
Terrasspoolen som vi säljer är en kombination av ett spabad och en trätunna. Kort sagt är det en utomhuspool i miniformat.
Rectangular, finns i flera standardstorlekar. Du kan välja att ha poolen i marken eller ovan jord och vissa modeller kan levereras med djupdel.
Egen swimmingpool i trädgården, en investering som höjer såväl livskvalitén som värdet på fastigheten.

Reportage, tips & idéer

Pooler finns i alla dess former från den lilla runda till den riktigt stora rektangulära med brutna hörn
Naturligtvis är det så att din trädgård och dess beskaffenhet måste vara...
Den klassiskt rektangulära poolformen passar i alla trädgårdar.
Har du en sluttningstomt passar det utmärkt med en ovanmarkspool.
Med en rätt anpassad pooltrappa blir det enkelt att ta sig i och ur din pool.
När man tänker på pooltrappor så kan bilderna på näthinnan se helt olika ut för olika personer. Någon...
Om inte planeringen med att bygga ny pool började redan i höstas så är det hög tid nu
Drömmen om att bygga ny pool och möjligheten att bara kunna öppna altandörren för ett skönt...
Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i alla storlekar
Från små privata pooler till stora kommunala bad och äventyrsbad, Hotell och...

Ovanmarkspooler

Det är en sån dag när det inte går att sitta stilla länge innan svetten rinner längs med pannan. Med lyxiga och exklusiva ovanmarkspooler kan din dröm om en svalkande bassäng, bli verklighet. Har du inte möjlighet att anlägga en markpool, finns lösningen även för dig! Det finns pooler för alla typer av trädgårdar, där det finns möjlighet för bad under alla varma dagar. Det finns även pooler för olika vattenmängd och användarålder.

Ovanmarkspooler för alla tomter

Flera företag specialiserar sig på att bygga och tillverka ovanmarkspooler. Ovanmarkspooler är det ekonomiska alternativet till nedgrävda pooler. De finns i flera olika varianter - från barnbassänger för de yngsta, till pooler där flera vuxna får plats samtidigt. Dessa pooler behöver, och bör oftast inte grävas ner för att kunna användas. Med denna typ av pool slipper du alltså oroa dig över höga kostnader för grävning i trädgården, och annan markberedning. Du slipper också och långa leverans- och byggtider för att få din pool klar. Det enda som krävs är en platt, stadig yta att ställa poolen på, sen är det bara att fylla på med vatten och njuta.

Ovanmarkspool - ett bra val för den lilla trädgården.

Pooler för alla behov

Ovanmarkspooler kan liknas vid en stor badbalja med ram. De är därför mycket enkla att installera. Många bygger ett trädäck eller en trästomme runt poolen för att få mer stabilitet, men har man ett platt underlag som är stabilt, är det inget krav. Poolens stomme är ofta av PVC, eller glasfiber. Poolerna är oftast inte avsedda att grävas ner, då de inte är gjorda för att klara de yttre trycket som bildas. Det finns dock vissa typer av dessa pooler som klarar nedgrävning som även passar i kuperad mark, då delar av poolen kanske behöver grävas ned för att stå stabilt.

  • Finns i flera olika storlekar
  • Enkel och snabb installation
  • Relativt billigt att köpa och använda
  • Du slipper markbereda tomten
  • Finns även för kuperad mark

Hålla poolen i skick

Ovanmarkspooler behöver inte målas eller oljas. De kräver dock en del rengöring för att hålla sig badbara och fräscha. Det är viktigt att kontrollera vattnets värden och klorhalt för att inte vattnet ska blir grumligt, grönaktigt eller giftigt. För rengöring och underhåll finns färdiga lösningar att köpa, som kan behöva doseras varje dag, eller bara var sjunde dag - beroende på typ av kemikalier. Inför vintern är det bra att tömma poolen och torka den ordentligt, samt tvätta den med anti-algmedel, innan den försiktigt viks ihop och läggs till förvaring innan nästa poolsäsong. Innan poolen fylls med vatten igen, är det viktigt att åter tvätta den med medel mot alger.

Redaktionen tipsar

Ovanmarkspooler är en egen grupp inom utomhuspoolerna. Är ni sugna på att skaffa pool men inte säkra på att er tomt är passande för det? Då...
Pooler finns i alla dess former från den lilla runda till den riktigt stora rektangulära med brutna hörn Naturligtvis är det så att din...
Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i alla storlekar Från små privata pooler till stora...

Annonser