Spabad

Att unna sig ett eget spa hemma är att ge sig själv optimal njutning och avkoppling. På denna sida får du och din familj möjlighet att finna ert perfekta spabad som passar just era önskemål. Vi har ett gediget sortiment av sköna bad för både utomhus- och inomhusbruk av en rad kända märken och i olika prisklasser. Naturligtvis erbjuder vi också alla de pooltillbehör som du behöver för din perfekta spaupplevelse!

Utvalda varumärken

Dryckesbord som har en svängradie både mot och bort från spabadet
En del kallar det lyx, hos oss är det standard!
Terrasspoolen som vi säljer är en kombination av ett spabad och en trätunna. Kort sagt är det en utomhuspool i miniformat.
Svenska Neptun- Experten på Bubblor & Massage. 26 år i branschen
Som direktimportör utan mellanhänder kan vi erbjuda dig bra kvalitet till rätt pris
Marknadens enda Svensktillverkade premium bad!
THESE SPA JETS ARE MADE FOR HEALING ! levereras med termolock.
Använd ditt spabad ekonomiskt genom att skydda den med ett spabadstak från Pooltime

Reportage, tips & idéer

Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i alla storlekar
Från små privata pooler till stora kommunala bad och äventyrsbad, Hotell och...

Spabad

Spabad – olika sorter att välja mellan

När du väljer spabad ska du utgå ifrån vilka behov just du och din familj har för att få den bästa upplevelsen. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment av olika slags spabad, allt från standard till lyx, av olika material och design och till det pris som passar just er budget. Är du ute efter bubblor, massage, en pool i badrummet eller i trädgården? Möjligheterna är oändliga. Många av leverantörerna har också kampanjer på sina hemsidor och här kan du göra riktigt fina fynd. Att investera i ett spa i hemmet är inte längre förunnat enbart de med mycket pengar, idag finns spa i alla prisklasser!

Spabad - ett sätt att njuta och ta tillvara vardagen.

Spabad för bruk året om

I vårt sortiment finner du spabad som du kan använda oavsett årstid, både inomhus och utomhus. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner till hur du själv installerar ditt spabad i hemmet. Du får utförlig information om vilka tillbehör som krävs för just ditt bad för att det ska fungera på bästa sätt, samt tips om hur du underhåller och vårdar ditt bad. Samtliga leverantörer erbjuder förstås även garanti och service genom hela processen, om du önskar detta – från köp till installation. Hos flera av företagen ingår även bytesrätt om du skulle föredra att byta ditt bad till en annan modell inom sortimentet.

  • Folkpool – stort sortiment
  • Viskan Spa – svensktillverkat
  • Poolteam – pool och spa
  • Pool Sweden – där lyx är standard
  • HotSpring Massagebad – bad året om

Så sköter du om ditt bad

För att ditt spabad ska hålla länge är det viktigt att du tar hand om det på rätt sätt. I skötselråden ingår exempelvis att du måste desinficera badet med klor, byta ut filtret varje månad samt byta badvattnet 3-6 gånger per år. För att vattnet ska hålla sig fräscht bör du också använda kemikalier, vilken sort som är bäst beror på badets modell. Du bör också kontrollera att vattnet håller rätt klorhalt och PH-värde, både för att du ska få den bästa badkomforten och för att badet ska få en lång livstid. Följer du de medföljande råden kommer du att kunna njuta av ditt bad under lång tid framöver!

Redaktionen tipsar

Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i alla storlekar Från små privata pooler till stora...

Annonser