Pahléns nya exklusiva showroom

Pahlén har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för pooler i alla storlekar

Från små privata pooler till stora kommunala bad och äventyrsbad, Hotell och spa anläggningar i stort sett hela världen. All tillverkning sker i egna lokaler i Upplands Väsby där man nu har öppnat detta exklusiva showroom för både konsument och för återförsäljare. Här kan du se, klämma och känna och inte minst få all information om utrustning som du behöver inför ditt poolbygge. Pahléns ambitioner är att du som poolägare ska kunna njuta av din pool under lång tid framöver.  Det är av största vikt att du får produkter som håller länge och är anpassade efter vårt nordiska klimat. Komplett miniatyr pool Poolen är uppbyggd i miniatyr. Här är all utrustning kopplad för att du som konsument ska få en helhetsbild av hur ett poolsystem ska fungera. Du får även se olika sorters poolbelysning, snygga kranar, elektriskt poolöverdrag mm..

Ett komplett poolpaket. Här får man en tydlig bild av hur ett komplett poolsystemet fungerar i verkligheten.
Sandfilterpump för att hålla vattnet rent och klart. Sandfilterpump för att hålla vattnet rent och klart.
MiniMaster hjälper dig att automatiskt ha full kontroll på poolens vattenkvalitet MiniMaster hjälper dig att automatiskt ha full kontroll på poolens vattenkvalitet.
Vattencirkulation för bästa vattenkvalité. Poolbelysning gör poolen betydligt mer stämningsfull. Vattencirkulation för bästa vattenkvalité. Poolbelysning gör poolen betydligt mer stämningsfull.
Jet Swim har blivit en allt mer populär produkt att installera i sin pool. Ett bra träningsredskap för dig som gillar det lilla extra. Jet Swim har blivit en allt mer populär produkt att installera i sin pool. Ett bra träningsredskap för dig som gillar det lilla extra.
Överblick av Pahléns ljusa fräscha showroom. Överblick av Pahléns ljusa fräscha showroom.
Överblick av Pahléns ljusa fräscha showroom. Överblick av Pahléns ljusa fräscha showroom.
På denna 72 tums pekskärm hittar man alla information man kan behöva om Pahléns alla produkter. På denna 72 tums pekskärm hittar man alla information man kan behöva om Pahlén och deras många produkter.
Slå dig ner vid stranadkanten och dröm dig bort en stund. Smält all information under ett maffigt parasoll i exklusiva Italienska poolmöbler. Här kan man sitta ner och drömma sig bort en stund. Smält all information under ett maffigt parasoll i exklusiva Italienska poolmöbler.

Vill du veta mer om Pahlén och deras poolprodukter så hittar du allt du behöver på Pahléns hemsida  

Redaktionen tipsar

Med ett praktiskt pooldäck kan du göra upplevelsen vid din pool så mycket större. När hösten kommer och temperaturen sjunker är det dags...
Har du inte plats för en pool på din tomt så kan du även välja att ha ett spabad för utomhusbruk, det får man plats med även på en liten...
Njut av sommaren med en markpool på tomten. Det är många som funderar på att investera i en pool och väger fördelarna mot nackdelarna....

Annonser

Utvalda varumärken

Poolkemikalier - Vattenvård för ett gnistrande klart och rent poolvatten
Autocheck 15 - mäter bl.a poolens klorhalt, pH-värde, total alkanitet
En smidig och snygg lösning med högsta säkerhet och som sänker uppvärmningskostnaden.
Installera och anslut till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångare