- Bildgalleri

Markpooler

Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att skaffa en pool. Välj bland alla bilder på markpooler och om det är någon du tycker verkar extra spännande klickar du bara på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Ovanmarkspooler

Poolbilder, foton och massor av inspirerande bilder när du funderar på att köpa en ovanmarkspool. Välj bland fotogalleriets inspirerande bilder på ovanmarkspooler, klicka på bilden du tycker om och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Poolbelysning

Bilder, foton och massor av inspiration när du köpt eller funderar på att köpa en pool och vill ha belysning i eller runt poolen. Välj bland alla bilder och finner du någon som verkar intressant, klickar du bara på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Pooldäck

Bilder, foton och massor av inspiration när du byggt en pool och ska ha en inramning av denna. Oavsett om du vill ha ett pooldäck i natursten, underhållsfritt träkomposit eller trall så finner du mängder med inspirerande bilder här. Välj bland alla bilder på pooldäck och när du finner någon du är intresserad av klickar du bara på bilden och kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Poolinhägnad

För säkerhetens skull ska en pool vara inhägnad och det finns massor av snygga inhägnader att välja bland. Här i bildgalleriet hittar du mängder med inspirerande bilder på olika poolinhägnader från de ledande tillverkarna. Klicka runt bland bilderna för att se vad som passar bäst till din pool och din tomt.

Poolkemikalier

Att skaffa pool, underhålla och vårda den - är inte alltid enkelt om man inte tar reda på hur och vad man ska använda. Här finner du poolkemi av olika slag ofta kopplade tillföretagets egna märke. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkaren.

Poolmöbler

Med snygga och bekväma poolmöbler blir ditt pooldäck än mer inbjudande. Oavsett om du vill ha poolmöbler i trä, rotting eller konstrotting så hittar du mängder med olika inspirerande bilder här i galleriet från de ledande tillverkarna av poolmöbler. När du har hittat de poolmöblerna som passar bäst till ditt pooldäck klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Poolrum

Miljöbilder runt poolen på rum att vara i när mörkret eller kylan infinner sig. Inpiration och bilder i Poolportalens fotogalleri där du klickar på den bild du finner intressant. Du kommer då direkt till tillverkarens hemsida och kan ta nästa steg till en ny investering.

Pooltak

Här i Poolportalens bildgalleri kan du se bilder från de ledande tillverkarna av pooltak. Oavsett om du vill ha ett högt eller lågt pooltak hittar du inspirationen du söker här. När du har hittat pooltaket som passar bäst till din pool är det bara att klicka på bilden så kommer du direkt till tillvekarens hemsida och där hittar du både kontaktuppgifter och din närmaste återförsäljare.

Pooltillbehör

Om du vill liva upp poolen lite så kan du välja mellan en mängd olika tillbehör så som en ny liner, en snygg trappa eller varför inte en JetSwim. Bläddra runt i bildgalleriet för att få den inspiration du söker till att förnya din pool. När du har hittat det du saknar i din egen pool så klickar du snabbt och lätt på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida där du hittar kontaktuppgifter och din närmaste återförsäljare.

Sidor