Alla har plats för ett eget spabad!

Har du inte plats för en pool på din tomt så kan du även välja att ha ett spabad för utomhusbruk, det får man plats med även på en liten radhustomt.

Ett spabad på tomten ger en lyxig känsla även i vardagstristessen, tänk en mörk vinterkväll, med snödrivorna höga omkring dig. Ångorna och bubblorna från det heta spabadet gör även den allra mörkaste kvällen varm. Att bada spabad med familj och vänner är avstressande och socialt, det ger livskvalité och förhöjer värdet på ditt boende.

Spabad njuter man av året runt och det kan vara vattenfyllt hela tiden, tänk bara på att sköta vattenkvalitén. Det finns många typer av spabad i olika storlekar och med mängder av olika funktioner. Kolla in olika modeller vad de kan erbjuda i form av belysning och massagestrålar. Tänk också på att det finns modeller med olika sitthöjder om man badar med barn är det bra så det blir en bekväm sittställning för alla. Fundera på vad som är viktigt för dig och en sätt en budget, utifrån den kan du sedan välja bad utifrån storlek, funktioner eller utformning.
 
För att du skall hitta den bästa plasten till ditt utomhus spabad så bör du jämföra olika platser på din tomt. Ta hänsyn till olika aspekter så som vart du har mest sol, hur vinden brukar blåsa, tomtens design och eventuell insyn innan du bestämmer dig för vart du vill placera ditt spabad. Har du planer på att bygga ett soldäck runt ditt spabad så skall även det få plats på det ställe som du har valt.

Vill du veta mer om spabad för utomhusbruk och vad som finns att välja på så är du välkommen att besöka våra annonsörers respektive hemsidor tex Pentland Spabad. Där hittar du information om deras sortiment och en mängd härliga inspirationsbilder. När du har bestämt dig för vilken modell som passar dig bäst hittar du information om vart din närmaste återförsäljare finns på tillverkarens hemsida.

Redaktionen tipsar

Hur härlig än sommaren har varit så svalnar intresset för poolbadande i takt med temperaturen i termometern och det börjar bli dags för...
Njut av sommaren med en markpool på tomten. Det är många som funderar på att investera i en pool och väger fördelarna mot nackdelarna....
En välbyggd PP Pool som tillverkas på plats hos Rubinpool i Hyllinge. PP Poolens konstruktion utvecklades och började tillverkas i Sverige...

Annonser