Poolvärme

 

Få en behaglig temperatur på poolvattnet genom att värma upp poolen 

Om du tillhör dem som vill ha behagligt tempererat poolvatten innan du doppar dig så kan du välja mellan olika sätt att värma upp din pool. I de flesta poolpaketen så kommer det med en elvärmare till poolen som ett standardalternativ. Dessa fungerar bra och värmer upp poolen till önskad temperatur.

Har du ett vattenburet värmesystem i ditt hem så kan du välja att använda det även till poolen. Genom att investera i en värmeväxlare så kan husets uppvärmningssystem även hålla poolen behagligt varm.

Ett annat smidigt och effektivt alternativ till din pooluppvärmning är poolvärmepumpar. Dessa luftvärmepumpar är konstruerade för att värma upp vattnet i poolen så att du snabbt får en behaglig temperatur på vattnet. En poolvärmepump av hög kvalité är enkel att installera samtidigt som den är tystgående och säker.

Till sist kan du även välja att låta naturen hjälpa dig med poolens uppvärmning, detta gör du genom att installera solfångare. Din poolsolfångare kan faktiskt förlänga badsäsongen med upp till en månad under rätt förutsättningar.

Hos våra annonsörer kan du få mer information om de olika alternativen till poolvärme. På deras hemsidor hittar du allt från fakta och prisuppgifter till vart din närmaste återförsäljare är belägen.

 

Redaktionen tipsar

Med en rätt anpassad pooltrappa blir det enkelt att ta sig i och ur din pool. När man tänker på pooltrappor så kan bilderna på näthinnan se...
Räckesbutiken skräddarsyr Ditt räcke efter Dina mått och Din design. Du designar själv din produkt i ett enkelt verktyg där du blir...
Om inte planeringen med att bygga ny pool började redan i höstas så är det hög tid nu Drömmen om att bygga ny pool och möjligheten att bara...

Annonser

Utvalda varumärken

Installera och anslut till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångare
Primastar Prisvärda modeller för uppvärmning av poolvatten.
Azuro poolvärmepump.
För en lång badsäsong - poolvärme