Poolvärme

 

Få en behaglig temperatur på poolvattnet genom att värma upp poolen 

Om du tillhör dem som vill ha behagligt tempererat poolvatten innan du doppar dig så kan du välja mellan olika sätt att värma upp din pool. I de flesta poolpaketen så kommer det med en elvärmare till poolen som ett standardalternativ. Dessa fungerar bra och värmer upp poolen till önskad temperatur.

Har du ett vattenburet värmesystem i ditt hem så kan du välja att använda det även till poolen. Genom att investera i en värmeväxlare så kan husets uppvärmningssystem även hålla poolen behagligt varm.

Ett annat smidigt och effektivt alternativ till din pooluppvärmning är poolvärmepumpar. Dessa luftvärmepumpar är konstruerade för att värma upp vattnet i poolen så att du snabbt får en behaglig temperatur på vattnet. En poolvärmepump av hög kvalité är enkel att installera samtidigt som den är tystgående och säker.

Till sist kan du även välja att låta naturen hjälpa dig med poolens uppvärmning, detta gör du genom att installera solfångare. Din poolsolfångare kan faktiskt förlänga badsäsongen med upp till en månad under rätt förutsättningar.

Hos våra annonsörer kan du få mer information om de olika alternativen till poolvärme. På deras hemsidor hittar du allt från fakta och prisuppgifter till vart din närmaste återförsäljare är belägen.

 

Redaktionen tipsar

  Med rent och fräscht vatten blir det en fröjd att bada i poolen.   En egen pool är en dröm för många men för att drömmen ska vara ett...
Ovanmarkspooler är en egen grupp inom utomhuspoolerna. Är ni sugna på att skaffa pool men inte säkra på att er tomt är passande för det? Då...
Har du inte plats för en pool på din tomt så kan du även välja att ha ett spabad för utomhusbruk, det får man plats med även på en liten...

Annonser

Utvalda varumärken

Installera och anslut till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångare
Pooltime erbjuder poolvärmepumpar från pålitliga leverantörer
Primastar Prisvärda modeller för uppvärmning av poolvatten.
För en lång badsäsong - poolvärme