Poolmöbler

 

Slappna av i inbjudande poolmöbler

Finns det något mer avkopplande än att sitta i riktigt sköna utemöbler en ljummen sommarkväll och titta på poolen som lyses upp utav en inbjudande poolbelysning? Dina poolmöbler skall inte bara se inbjudande ut utan dem skall också kännas riktigt sköna att sitta i. Väljer du dessutom en riktigt snygg möbelgrupp så blir den ett smycke på ditt pooldäck.

Förutom den klassiska utegruppen så passar det bra med en maffig solsäng eller en skön solstol på pooldäcket. För dem utav oss som verkligen njuter av att slappa så kan även en skön hängmatta förgylla livet på pooldäcket.

Beroende på vilken känsla du vill skapa med dina poolmöbler så kan du även välja bland en mängd olika material. Poolmöbler i rotting eller konstrotting ger en maffig och inbjudande känsla, är du däremot ute efter en lite stramare inramning så finns det stilrena möbler i aluminium och bord med diskreta glasskivor som passar in i de flesta miljöer.

Genom att byta ut dynorna till matchande eller avvikande färger kan du dessutom uppnå flera olika effekter samtidigt som det känns som att du har en helt ny möbelgrupp på pooldäcket.

Våra annonsörer har en uppsjö utav olika poolmöbler och trädgårdsmöbler som du kan välja bland. Besök deras hemsidor för att inspireras utav vackra miljöbilder, där kan du också läsa fakta om deras produkter och hitta kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.

 

Redaktionen tipsar

Byta liner i poolen till rimlig kostnad utan att rucka på kvalitén Så är arbetet och underhållet med poolen en minst lika viktig del. Att...
Njut av sommaren med en markpool på tomten. Det är många som funderar på att investera i en pool och väger fördelarna mot nackdelarna....
Ett smidigt pooltak kan förlänga din badsäsong. När du har tagit steget och investerat i en pool så är det självklart att du vill utnyttja...

Annonser

Utvalda varumärken

Exklusiva Utomhusmöbler med livslång kvalitet, för livskvalitet

En oas av komfort i vardagsrummet eller i din trädgård.
Komplett matmöbel med bord stol eller karmstol. Stilren men ändå klassisk design.

Snygg trefots-ställning som passar alla storlekar. Ställningen är slitstark och tålig.