Poolöverdrag

 

Täck din pool med ett stabilt poolöverdrag så skyddar du både poolen och barnen 

När poolen inte används så behöver den täckas för att förhindra olyckor. Med en rejäl säkerhetstäckning som även håller poolen ren från löv och skräp så behöver du inte oroa dig för att barn eller djur skall få sig ett ofrivilligt dopp. Ett poolöverdrag förhindrar också att vattnet i poolen avdunstar vilket även minskar din kemikalieåtgång.

Det finns flera olika typer utav pooltäckning att välja bland, allt för att du skall hitta det som passar bäst till dig och din pool. En smidig lösning är att investera i ett helautomatiskt poolöverdrag där du enkelt manövrerar poolskyddet med ett handtag. Vissa utav dessa poolöverdrag tar upp en del utav poolens längd när de inte används och vill du inte att det ska synas så kan du förse poolen med en liten ficka som överdraget åker in i när det inte utnyttjas.

Det finns även automatiska poollock som inte tar upp någon extra plats i poolen. Föredrar du ett enklare poolöverdrag så fungerar det alldeles utmärkt med ett klassiskt poolöverdrag utav väv. En stark och hållbar väv som dessutom är UV-stabiliserad släpper igenom vatten så att det inte bildas några sjöar vid regn samtidigt som löv och annat skräp samlas på poolöverdraget. Ytterliggare ett alternativ är solfolie.

Väljer du att täcka din pool med solfolie så förhindras värmeavdunstning och avdunstning utav poolvattnet samtidigt som temperaturen på poolvattnet ökar med cirka 4 grader under en säsong.

I den här delmässan hittar du de ledande tillverkarna utav poolöverdrag och på deras hemsidor så kan du enkelt se hela deras sortiment och hitta din närmaste återförsäljare.

 

Redaktionen tipsar

Ett smidigt pooltak kan förlänga din badsäsong. När du har tagit steget och investerat i en pool så är det självklart att du vill utnyttja...
Hur underbar vi än upplever vår pool och allt den ger oss så har varje säsong alltid ett slut. Det är alltid med ett visst vemod som man...
Med ett praktiskt pooldäck kan du göra upplevelsen vid din pool så mycket större. När hösten kommer och temperaturen sjunker är det dags...

Annonser

Utvalda varumärken

En smidig och snygg lösning med högsta säkerhet och som sänker uppvärmningskostnaden.
Automatisk lamelltäckning skyddar och isolerar poolen samtidigt
Plastman tillverkar alla sina poolskydd i egen verkstad i Sverige
Ett bra poolöverdrag spar energi och behåller värmen i poolen