Poolöverdrag

Täck din pool med ett stabilt poolöverdrag så skyddar du både poolen och barnen

När poolen inte används så behöver den täckas för att förhindra olyckor. Med en rejäl säkerhetstäckning som även håller poolen ren från löv och skräp så behöver du inte oroa dig för att barn eller djur skall få sig ett ofrivilligt dopp. Ett poolöverdrag förhindrar också att vattnet i poolen avdunstar vilket även minskar din kemikalieåtgång.

Det finns flera olika typer utav pooltäckning att välja bland, allt för att du skall hitta det som passar bäst till dig och din pool. En smidig lösning är att investera i ett helautomatiskt poolöverdrag där du enkelt manövrerar poolskyddet med ett handtag. Vissa utav dessa poolöverdrag tar upp en del utav poolens längd när de inte används och vill du inte att det ska synas så kan du förse poolen med en liten ficka som överdraget åker in i när det inte utnyttjas.

Det finns även automatiska poollock som inte tar upp någon extra plats i poolen. Föredrar du ett enklare poolöverdrag så fungerar det alldeles utmärkt med ett klassiskt poolöverdrag utav väv. En stark och hållbar väv som dessutom är UV-stabiliserad släpper igenom vatten så att det inte bildas några sjöar vid regn samtidigt som löv och annat skräp samlas på poolöverdraget. Ytterligare ett alternativ är solfolie.

Väljer du att täcka din pool med solfolie så förhindras värmeavdunstning och avdunstning utav poolvattnet samtidigt som temperaturen på poolvattnet ökar med cirka 4 grader under en säsong.

I den här delmässan hittar du de ledande tillverkarna utav poolöverdrag och på deras hemsidor så kan du enkelt se hela deras sortiment och hitta din närmaste återförsäljare.

Redaktionen tipsar

Njut av sommaren med en markpool på tomten. Det är många som funderar på att investera i en pool och väger fördelarna mot nackdelarna....
Har du inte plats för en pool på din tomt så kan du även välja att ha ett spabad för utomhusbruk, det får man plats med även på en liten...
  Med rent och fräscht vatten blir det en fröjd att bada i poolen.   En egen pool är en dröm för många men för att drömmen ska vara ett...

Annonser

Utvalda varumärken

En smidig och snygg lösning med högsta säkerhet och som sänker uppvärmningskostnaden.
Skydda poolen från föroreningar, löv och smuts med Pooltime pooltäckning
Plastman tillverkar alla sina poolskydd i egen verkstad i Sverige
Poolskydd av bästa kvalitet. Tillverkas efter poolens form.